Dialoogsessies Ambtelijk Vakmanschap: spreek je uit!

De rol en positie van de ambtenaar staat de laatste tijd in de spotlight. Ook niet helemaal gek, anders dan in het verleden werken ambtenaren steeds meer tussen politiek en maatschappij aan het algemeen belang. Hoe geven we betekenis en invulling aan ons ‘vak als ambtenaar’ en kunnen we ons uitspreken over de dilemma´s die we in het werk tegen komen? Daar gaan de dialoogsessies Ambtelijk Vakmanschap over. Geef je nu snel op Gesprekken Ambtelijk Vakmanschap (formdesk.com) en discussieer mee!

Beeld: ©Grenzeloos Samenwerken / Grenzeloos Samenwerken

Kriskras door de Rijksoverheid

Iedereen werkzaam voor de rijksoverheid kan meedoen aan de dialoogsessies en is van harte welkom. Je geeft je op en ontmoet collega´s kriskras uit allerlei organisatieonderdelen. Dit brengt naast het gesprek over ambtelijk vakmanschap en je uitspreken ook vaak weer nieuwe connecties tot stand en meer begrip voor elkaars werk en werkomgeving. En de gesprekken zijn online en duren iedere keer een uur, er is vast een moment dat het in te passen is in je agenda.

Wij streven naar zo divers mogelijke gespreksgroepen, deel dit bericht daarom gerust met je collega’s!

Herstel van vertrouwen

Samen werken we aan het herstel van vertrouwen in de overheid. Dit is een grote opgave, waar elke ambtenaar een bijdrage aan heeft. Er wordt veel verwacht: een blik van buiten naar binnen, contact met de burger, oog voor signalen en rechtstatelijke kaders. Kun je als ambtenaar alles op tafel leggen om goede besluiten te nemen en welke afwegingen maak jij in je werk? De Gids Ambtelijk Vakmanschap De Gids Ambtelijk Vakmanschap | Ambtelijk vakmanschap | Grenzeloos Samenwerken geeft daarbij richting en inspiratie.

Data en informatie

De data zijn ingepland t/m december, als er veel belangstelling is krijgt het zeker een vervolg. Ga snel naar het inschrijfformulier en geef je op!

  • Woensdag 11 september 10.00 – 11.00 uur
  • Dinsdag 24 september 15.00 – 16.00 uur
  • Maandag 14 oktober 10.00 – 11.00 uur
  • Donderdag 31 oktober 12.30 – 13.30 uur
  • Vrijdag 15 november 10.00 – 11.00 uur
  • Dinsdag 26 november 14.00 – 15.00 uur
  • Woensdag 11 december 10.00 – 11.00 uur

De dialoogsessies worden begeleid door het team Ambtelijk Vakmanschap van het rijksbrede programma Grenzeloos Samenwerken.

Heb je vragen? Laat het dan zeker weten door te mailen naar grenzeloossamenwerken@rijksoverheid.nl